de eerste

Ik doe graag dingen die ik goed kan.

Onbekendheden maken me onzeker en die laat ik daardoor vaak links liggen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn leven één maand gitaarles, drie atletiek- en vijf circuslessen (ja dat bestaat echt) heb gevolgd. Dit leek me tof; wilde het graag kunnen, kwam er achter dat ik er slecht in was (duh) en stopte ermee. Resultaat: ik kan geen van die dingen écht goed.

Nu roep ik al 5 jaar dat ik graag een blog zou willen beginnen. Gewoon omdat ik van schrijven hou en ik me hier graag verder in zou willen ontwikkelen. Ik merk alleen dat ik mezelf ook nu weer direct tegenspreek met ‘er zijn al een miljoenmiljard blogs’ en ‘waar moet ik dan in hemelsnaam over schrijven?’

En nu ben ik er klaar mee.

Mijn vader wil al zo lang als hij zich kan herinneren kunnen pianospelen. Elke keer als iemand ernaar vroeg kapte hij het voorstel af omdat hij ‘toch al te oud’ zou zijn. Nu wordt ‘ie volgend jaar 60 jaar en zou je bijna kunnen stellen dat hij écht te oud is (grapje pap ly).

Wat ik bedoel te zeggen is dat ik het stom zou vinden als ik op mijn zestigste baal dat ik nooit begonnen ben met schrijven. Er zijn nog altijd een miljoenmiljard andere blogs en ik heb nog steeds geen specifiek onderwerp om over te schrijven, maar ik begin gewoon alsnog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s